טלפון: 077-6049304
  • עובדים בכל חלקי הארץ
  • מחירים זולים ללא תחרות
  • מזמינים 24 שעות ביממה
אריחי קרמיקה עודפים
אריחי קרמיקה עודפים

אריחי רצפה

טרקוטה מזוגגת היא האריח בעל המראה החמים ביותר. אריחי טרקוטה בעבודת יד עשויים מחמר טבעי השרוף בכבשן. הטרקוטה אינה מאבדת לחלוטין את יכולת אגירת החום, ולכן היא נעימה יותר למדרך רגל. בתוך שנה בערך מפתחת הטרקוטה פטינה עשירה ובוהקת. הלכלוך שתחת סוליות הנעליים, כגון אבנים קטנות וחצץ, גורם לשיוף של פני השטח. אריחי קרמיקה צוננים וחלקים למדרך רגל. הם מעוטרים ויפים להפליא, אבל יש כאלה שאינם מתאימים לבתים עם חיות ותינוקות: שכן במגע עם שתן שהוא חומר חומצי, תתכן הכתמת האריחים המעוטרים שלא נאטמו. באריחים מצוירים במכונה, הראשונים לצאת מהתבנית יהיו בדרך כלל ברורים וחדים ואילו האחרונים - מאות יציקות מאוחר יותר - מטושטשים ומעורפלים יותר. אריחי חרס הם דחוסים, עמידים ובולטים הנמצאים בשימוש תכוף. הם עשויים מחומר לא מעובד עשיר בדו-תחמוצת הצורן, ובעלי מראה בסיסי שמתאים לבתי כפר. ניתן להשיג אותם בצבעים דומים לצבעי הלבנים, והם מעט פחות עמידים מאריחים קראמיים.

אריחי קרמיקה עודפים בבית גמליאל

מדובר במשטחי בטון מחולק. יש מי שמשאיר את הבטון כפי שהוא, ובמילים אחרות כמעט שללא דוגמא עם סילר, ויש אלו שמעדיפים ליצור בו דוגמאות. בטון מדוגם קרוי ב

כוכב כוכב כוכב כוכב כוכב
מדורג 5 מתוך 5, דרגו 63 אנשים.

שתף בגוגל+ שתף שתף בפייסבוק+ שתף

השאר לנו הודעה
ואנו נדאג לחזור אלייך!





אריחי קרמיקה עודפים

מרצפות מצוירות

את האריחים העתיקים או האותנטיים משלבים בכניסות לבתים, בחדרי-אמבטיה ושירותים, במטבחים, בבריכות וכן כציורי-קיר ושלטים על קירות חיצוניים או על חומות. כיום אתם יכולים למצוא הכל! האופנות של עולם העיצוב מתייחסות לכל סגנונות העיצוב לריהוט המודרני, הכפרי, רטרו ואתני. בשנים האחרונות מבחינים יותר ויותר בשילובים של ריצוף באריחים בעלי מראה אותנטי ועתיק גם בבתים מפוארים- בביתם הללו תמצאו "נגיעות" ריצוף באריחים אתניים. אזכורים שכאלו תורמים למראה חם ובה בעת מתוחכם.ייצור האריחים האיסלמיים החל במסופוטמיה במאה ה-9 לספירה ונמשך מאז יותר מאלף שנה בתרבות האיסלמית. במשך תקופה זו בלטו שני מרכזים בתעשיית האריחים שלהם: קשן בפרס ואיזניק באנטוליה שבטורקיה.כשמדברים על אריחים אסלמיים מתכוונים לאריחים מהמזרח הקרוב למרות שהמקור היה בעצם הרבה לפני תקופת האיסלם (622 לספירה). במצריים, הרבה לפני הספירה, נמצאו אריחים בגלזורה טורקיז. כמו כן תושבי בבל ואשור ייצרו אריחים לציפוי קירות במאות ה-13 עד ה-6 לפני הספירה. בפרס נמצאו אריחים בצבעים שונים כפסי עיטור לאורך הקירות. עם תבליטים של אריות, שוורים עם כנפיים, ותיאורים של המשמר המלכותי. מהמאה ה-4 לפני הספירה ייצור האריחים גם אצל היוונים ואצל הרומאים הופסק. הוא התחייה שוב במאה השנייה לספירה בעיקר כתבליטים בקירות טיח בדוגמאות של צמחים ודמויות. במאה ה-8 הדת האיסלמית התפשטה לשטחים נרחבים מהודו ועד לצפון אפריקה והגיעה אפילו עד ספרד. שינויים בשלטון הביאו עימם שינויים בייצור ובמסחר. בכל אזור התרבות המקומית התערבבה עם התרבות האיסלמית והתוצאה הייתה יצירה עשירה ומיוחדת. האקלים החם והשימוש הרחב בלבנים בבניה הפכו את השימוש באריחי קרמיקה לנוח ומתאים. המשטח של אריחים עם גלזורה מקרר את המבנים וכן קל לניקוי. המסחר עם סין בדרך המשי הביא לחידושים רבים הן בטכניקות שהשתמשו בהן עד כה והן בדוגמאות. למשל ההתוודעות לגלזורה הלבנה ויצירת כלים לבנים עם דוגמה כחיקוי לפורצלן הסיני. ראה מאמר על המיוליקה.