חיפוי קירות מטבח באבן יצחק
- עובדים בכל חלקי הארץ
- מחירים זולים ללא תחרות
- מזמינים 24 שעות ביממה

מחיר ריצוף חוץ
עלותו הנמוכה של הגבס ביחס לחומרי גלם אחרים מאפשרת שימוש נרחב וכן תכנון ויישום תוכניות מורכבות, לכל שכבות האוכלוסייה. כל פרויקט שיפוצים מבהלכו משולבות עבודות גבס תורם לא רק למבצעיו על ידי החסכון הכלכלי, כי אם לדיירים עצמם ולסביבה כולה. למעשה, הלוחות המשווקים כיום ומקבלים שימוש במהלך עבודות גבס יכולים להיות חסינים בפני אש ומים, תלוי בבידוד המבוקש. חסכון עצום באנרגיה מתאפשר תודות לבידוד התרמי המתאפשר בשימוש בלוחות גבס, כך שדיירי הבניין, למעשה, ייהנו מאוויר קריר במהלך העונה החמה ומחסימה של חדירת קור במהלך החורף. למעשה, היתרון העצום של עבודות גבס ושילובן במהלך פרויקטים שונים של שיפוצים, הוא בגמישות הלוחות. עבודות גבס מרהיבות עין ועוצרות נשימה הינן פרי דימיון ויכולת עיצוב מרשימה, שהתאפשרו בזכות שיפור העמידות והייצוב של הגבס. נישות מוארות באור צבעוני, קשתות בזוויות שונות ובגבהים משתנים, קונסטרוקציות המשלבות משחקי אור וצל ועוד, הם רק חלק מהיתרונות העצומים שמתאפשרים במהלך עבודות גבס כיום.
חיפוי קירות מטבח באבן יצחק
טרקוטה מזוגגת היא האריח בעל המראההחמים ביותר. אריחי טרקוטה בעבודת יד עשויים מחמר טבעי השרוף בכבשן. הטרקוטה אינה מאבדת לחלוטין את יכולת אגירת החום,
ריצוף חוץ אבן
את האריחים העתיקים או האותנטיים משלבים בכניסות לבתים, בחדרי-אמבטיה ושירותים, במטבחים, בבריכות וכן כציורי-קיר ושלטים על קירות חיצוניים או על חומות. כיום אתם יכולים למצוא הכל! האופנות של עולם העיצוב מתייחסות לכל סגנונות העיצוב לריהוט המודרני, הכפרי, רטרו ואתני. בשנים האחרונות מבחינים יותר ויותר בשילובים של ריצוף באריחים בעלי מראה אותנטי ועתיק גם בבתים מפוארים- בביתם הללו תמצאו "נגיעות" ריצוף באריחים אתניים. אזכורים שכאלו תורמים למראה חם ובה בעת מתוחכם.ייצור האריחים האיסלמיים החל במסופוטמיה במאה ה-9 לספירה ונמשך מאז יותר מאלף שנה בתרבות האיסלמית. במשך תקופה זו בלטו שני מרכזים בתעשיית האריחים שלהם: קשן בפרס ואיזניק באנטוליה שבטורקיה.כשמדברים על אריחים אסלמיים מתכוונים לאריחים מהמזרח הקרוב למרות שהמקור היה בעצם הרבה לפני תקופת האיסלם (622 לספירה). במצריים, הרבה לפני הספירה, נמצאו אריחים בגלזורה טורקיז. כמו כן תושבי בבל ואשור ייצרו אריחים לציפוי קירות במאות ה-13 עד ה-6 לפני הספירה. בפרס נמצאו אריחים בצבעים שונים כפסי עיטור לאורך הקירות. עם תבליטים של אריות, שוורים עם כנפיים, ותיאורים של המשמר המלכותי. מהמאה ה-4 לפני הספירה ייצור האריחים גם אצל היוונים ואצל הרומאים הופסק. הוא התחייה שוב במאה השנייה לספירה בעיקר כתבליטים בקירות טיח בדוגמאות של צמחים ודמויות. במאה ה-8 הדת האיסלמית התפשטה לשטחים נרחבים מהודו ועד לצפון אפריקה והגיעה אפילו עד ספרד. שינויים בשלטון הביאו עימם שינויים בייצור ובמסחר. בכל אזור התרבות המקומית התערבבה עם התרבות האיסלמית והתוצאה הייתה יצירה עשירה ומיוחדת. האקלים החם והשימוש הרחב בלבנים בבניה הפכו את השימוש באריחי קרמיקה לנוח ומתאים. המשטח של אריחים עם גלזורה מקרר את המבנים וכן קל לניקוי. המסחר עם סין בדרך המשי הביא לחידושים רבים הן בטכניקות שהשתמשו בהן עד כה והן בדוגמאות. למשל ההתוודעות לגלזורה הלבנה ויצירת כלים לבנים עם דוגמה כחיקוי לפורצלן הסיני. ראה מאמר על המיוליקה.