ריצוף לבית גרניט פורצלן בחדרה

טלפון: 077-6049304

ריצוף לבית גרניט פורצלן
ריצוף לבית גרניט פורצלן
  • עובדים בכל חלקי הארץ
  • מחירים זולים ללא תחרות
  • מזמינים 24 שעות ביממה

ריצוף חוץ גרניט פורצלן

צפחה: היא אבן , קשה, עמידה, חסינה בפני מים וקלה לחיתוך. ניתן ללטשה או להשאירה מחוספסת, זכר לרכסי ההרים מהם נחצבה. על צבעים כהים יותר, כמו סגול ושחור, קל יותר לראות לכלוך, אבק ושריטות, וטביעות רגל וכתמי משקה יבלטו יותר מאשר בגוני האפור, ירוק, אדום, סי?נה וטבעי. הצפחה היא חלופה חסכונית ולא נקבובית לשיש ולגרניט. הצפחה עמידה יחסית, ויש ספקים הממליצים לא להשתמש בחומרי איטום. הצפחה מגיעה בגימור חלק או גס, אבל אפשר גם להזמין חתיכות לפי מידה בלי הפרש ניכר במחיר. חתכים אקראיים בדוגמאות מופשטות יבליטו את אופייה המגוון של האבן. ריצוף: את הצפחה יש להניח על מצע בטון, תמוכות או דיקט. ואם רוצים להבטיח מינימום סטייה ברצפה ולצמצם את הסיכויים להתכופפות או לסדקים בחיבורים, יש להניח את הצפחה על בסיס דיקט בעובי 20 מ"מ שעליו מוברג לוח מגן בעובי 12 מ"מ. טיפול: הצפחה מחזיקה מעמד יפה גם בלי טיפול וניתן גם למרק אותה בדונג, בשמן צמחי או בשמן זית (כולם ישפיעו קלות על המראה). צפחה מהודו, מאפריקה או מסין נוטה להיות ספוגית יותר, ולכן כדאי אולי לבחון אפשרות לשכבת מגן. אפשר לנקותה במטלית לחה. שריטות וכתמים על פני השטח ניתן לשייף בנייר לטש.

כוכב כוכב כוכב כוכב כוכב
מדורג 5 מתוך 5, דרגו 13 אנשים.

שתף בגוגל+ שתף שתף בפייסבוק+ שתף

ריצוף לבית גרניט פורצלן

השאר פרטים
ונחזור אליך בהקדם!


ריצוף לבית גרניט פורצלן בחדרה

אני אוהב את בעלי הבתים השאפתנים שרוצים לקחת חלק בשיפוץ ביתם, אבל מגיע רגע שבו מוטב למסור את המושכות לאנשי המקצוע. פרויקטים כמו התקנת ארונות, עבודת א


אריחי אמבטיה

את האריחים העתיקים או האותנטיים משלבים בכניסות לבתים, בחדרי-אמבטיה ושירותים, במטבחים, בבריכות וכן כציורי-קיר ושלטים על קירות חיצוניים או על חומות. כיום אתם יכולים למצוא הכל! האופנות של עולם העיצוב מתייחסות לכל סגנונות העיצוב לריהוט המודרני, הכפרי, רטרו ואתני. בשנים האחרונות מבחינים יותר ויותר בשילובים של ריצוף באריחים בעלי מראה אותנטי ועתיק גם בבתים מפוארים- בביתם הללו תמצאו "נגיעות" ריצוף באריחים אתניים. אזכורים שכאלו תורמים למראה חם ובה בעת מתוחכם.ייצור האריחים האיסלמיים החל במסופוטמיה במאה ה-9 לספירה ונמשך מאז יותר מאלף שנה בתרבות האיסלמית. במשך תקופה זו בלטו שני מרכזים בתעשיית האריחים שלהם: קשן בפרס ואיזניק באנטוליה שבטורקיה.כשמדברים על אריחים אסלמיים מתכוונים לאריחים מהמזרח הקרוב למרות שהמקור היה בעצם הרבה לפני תקופת האיסלם (622 לספירה). במצריים, הרבה לפני הספירה, נמצאו אריחים בגלזורה טורקיז. כמו כן תושבי בבל ואשור ייצרו אריחים לציפוי קירות במאות ה-13 עד ה-6 לפני הספירה. בפרס נמצאו אריחים בצבעים שונים כפסי עיטור לאורך הקירות. עם תבליטים של אריות, שוורים עם כנפיים, ותיאורים של המשמר המלכותי. מהמאה ה-4 לפני הספירה ייצור האריחים גם אצל היוונים ואצל הרומאים הופסק. הוא התחייה שוב במאה השנייה לספירה בעיקר כתבליטים בקירות טיח בדוגמאות של צמחים ודמויות. במאה ה-8 הדת האיסלמית התפשטה לשטחים נרחבים מהודו ועד לצפון אפריקה והגיעה אפילו עד ספרד. שינויים בשלטון הביאו עימם שינויים בייצור ובמסחר. בכל אזור התרבות המקומית התערבבה עם התרבות האיסלמית והתוצאה הייתה יצירה עשירה ומיוחדת. האקלים החם והשימוש הרחב בלבנים בבניה הפכו את השימוש באריחי קרמיקה לנוח ומתאים. המשטח של אריחים עם גלזורה מקרר את המבנים וכן קל לניקוי. המסחר עם סין בדרך המשי הביא לחידושים רבים הן בטכניקות שהשתמשו בהן עד כה והן בדוגמאות. למשל ההתוודעות לגלזורה הלבנה ויצירת כלים לבנים עם דוגמה כחיקוי לפורצלן הסיני. ראה מאמר על המיוליקה.